Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس؛ سردبیری استان‌ها: شماری از معلمان صبح امروز 30 بهمن ماه در استان‌های مختلف کشور در مقابل ادارات آموزش و پرورش تجمع و خواستار تسریع در تعیین تکلیف لایحه رتبه‌بندی و رسیدگی به مشکلات معیشتی خود شدند. توجه یکسان به حقوق معلم‌های شاغل و بازنشسته از جمله مهمترین مطالبات معترضین به طرح رتبه بندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در استان‌های قم، کرمانشاه، گیلان، البرز، آذربایجان  غربی، کرمانشاه، مازندران،  لرستان، خراسان رضوی، کردستان، یزد، خراسان  شمالی، خوزستان، ایلام، مرکزی، همدان، اصفهان، اردبیل، فارس، کهگیلویه و بویر احمد، کرمان و... معلمان با در دست داشتن پلاکارد و سردادن شعارهایی خواستار اجرای عدالت و برخورد صادقانه دولت و مجلس شورای اسلامی با قشر فرهنگی شدند و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی خود را مطالبه کردند.

 

در استان فارس و در شهر شیراز حدود 400 نفر از فرهنگیان با در در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار رسیدگی به مشکلات معیشتی معلمان شدند. گفتنی است  جمعیت تجمع کنندگان در شیراز نسبت به موارد مشابه در ماه‌های گذشته کاهش قابل توجهی داشته است.

عکس| تجمع معمان شیراز در اعتراض به مشکلات معیشتی

 

در شهرستان مریوان استان کردستان معلمین با تجمع مقابل آموزش و پرورش اعتراض خود را در رابطه با تبعیض در پرداخت کارکنان دولت اعلام کردند و از مجلس خواستند نسبت به اصلاح اساسی این مشکل اقدام جدی انجام دهد.

عکس| تجمع فرهنگیان شهرستان مریوان 

 

در کرمانشاه حدود ۱۵۰ نفر از معلمان در اعتراض به وضعیت رتبه بندی معلمان مقابل اداره کل آموزش و پرورش این استان تجمع کردند. حاضران در این تجمع با شعارهایی مانند «مسؤول کدگذاری باید بیرون بیایی»، «مطالبات حل نشه، کلاسا تعطیل میشه» اعتراض خود را به عدم اجرای لایحه رتبه بندی اعلام کردند.

عکس| تجمع معلمان استان کرمانشاه مقابل اداره کل آموزش و پرورش 

در همدان معلمان بازنشسته با دادن شعارهایی چون «ما بازنشستگانیم، از یاد رفتگانیم» نسبت به فاصله حقوق خود با معلمین شاغل اعتراض کردند و خواسار توجه جدی مجلس و دولت  شدند.

 

در استان کردستان معلمان با تجمع در ادارات آموزش و پرورش مرکز استان و برخی شهرستان‌ها خواستار اجرای کامل رتبه‌بندی، اجرای کامل همسان سازی حقوق بازنشستگان، اجرای اصل 30 قانون اساسی شدند.

عکس| تجمع معلمان  سقز و بخش زیویه در حیات اداره آموزش و پرورش شهرستان سقز

 

 

فیلم| تجمع معلمان سنندجی مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان

 

به گزارش فارس، لایحه رتبه بندی معلمان پس از ده سال کشمکش آذر ماه ۱۴۰۰ به تصویب مجلس رسید. شورای نگهبان ۱۹ دی ماه با ارسال نامه‌ای به مجلس مهلت بیشتری برای بررسی این لایحه درخواست کرد. 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رتبه بندی رتبه بندی معلمان مشکلات معیشتی آموزش و پرورش تجمع معلمان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: نارضایتی معلمان از نحوه افزایش حقوق در رتبه‌بندی

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از ۱.۲ است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به ۱.۴ برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228269 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در بردسکن
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود