Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، در آستانه ماه مهر و شروع سال تحصیلی جدید قرار داریم اما حال  و روز معلم‌ها چندان خوش نیست. چند روزی است که تجمعات متعدی با حضور معلم‌ها  در  سراسر کشور برگزار می‌شود. این تجمعات به شکل  سراسری هستند و تقریبا در بیشتر استان‌ها برگزار شده‌اند. در این گزارش نگاهی داریم به مطالبات آن‌ها از مسئولان که  در ادامه  می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آن‌ها  می‌گویند که جامعه یک میلیونی معلم‌ها از خواهش و  تمنا خسته شده‌اند و می‌خواهند تجمعات را تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه دهند. معلم‌های معترض به شرایط فعلی حتی اعلام کردند که با  شروع سال تحصیلی جدید درصورت عدم رسیدگی به مطالباتشان آموزش را چه مجازی و چه حضوری تعطیل خواهند کرد. 

نماینده فرهنگیان  معترض در تشریح  مطالباتشان به ایسکانیوز گفت: ما فرهنگیان بعد از ده سال تلاش‌های بی‌نتیجه امروز حق و حقوق خودمان  را می‌خواهیم. مهم‌ترین مطالبه ما از مسئولان اجرای طرح رتبه بندی معلمان براساس  ۸۰ درصد همترازی هیات علمی دانشگاه است. 

این معلم  که ۱۵ سال سابقه خدمت در آموزش و پرورش دارد عنوان کرد: خط فقر ده میلیون تومان است اما هیچ معلمی در کشور انقدر حقوق نمی‌گیرد. چرا باید میان کارمندان دولت تبعیض قائل شوند؟  ما  هیچ‌گونه امکانات رفاهی نداریم و پنج میلیون حقوق می‌گیریم که سه میلیون آن را قسط می‌دهیم. حتی سه روز پیش یک معلم ریاضی برای پنج میلیون تومان خودکشی کرد. 

افزایش حقوق راهکار نیست، رتبه‌بندی را اجرا کنید 

او توضیح داد که افزایش حقوق راهکار موقتی و  مسکن است و ما  با آن  موافق نیستیم؛ مطالبه اصلی ما فقط اجرای رتبه‌بندی است. طرح رتبه‌بندی معلمان باید براساس سند تحول بنیادین اجرا شود. اجرای طرح همتراز با اعضای هیات‌علمی دانشگاه خط قرمز ما است. 

معلم‌ها ویدیوهای متعددی در فضای مجازی منتشر کرده‌اند که در آن با حذف اپلیکیشن شاد به صورت نمادین اعلام می‌کنند که تا رسیدن به نتجه مطلوب آموزش را شروع نخواهند کرد. این درحالی است که طرح رتبه‌بندی معلم‌ها علی‌رغم وعده‌ها هنوز در بروکراسی اداری و پیچ و خم‌های مجلس مانده است اما تجمع‌کنندگان شعار می‌دادند که «بدون رتبه‌بندی مدرسه بی‌مدرسه». 

گره رتبه‌بندی عدم تامین اعتبار و بودجه است 

برخی مشکل اصلی اجرا نشدن طرح رتبه‌بندی معلمان را عدم تامین اعتبار لازم می‌دانند اما از طرفی جزئیات طرح هم کامل اعلام نشده و گمانه‌زنی‌ها در مورد آن بسیار است. طرحی که قشر بزرگ فرهنگیان کشور را شامل می‌شود باید جامع و کامل باشد و ابهامی در جزئیاتت آن وجود نداشته باشد. 

مسئله ضمن خدمت‌ها، تالیفات و ملاک‌های لازم برای  سنجش سطح کیفی معلمان پیچیدگی‌های خاص این طرح است که به آسیب‌شناسی و بررسی همه جوانب نیاز دارد اما لزوم تسریع در روند رسیدگی و اتحاد نهادهای ذی‌ربط برای رسیدن به نتیجه و اجرای هرچه  سریع ‌تر بیش از پیش احساس می‌شود. 

اگر به دنبال گره ده ساله رتبه‌بندی معلمان بگردیم به موانع مالی می‌رسیم. از همان سال ۹۴ که قرار شد گام اول اجرا شود، بن‌بست مالی سد راه طرح رتبه‌بندی شد. پس از آن اگر از اصلاحیه‌هایی که مجلس در این سال‌ها برروی طرح اعمال کرده بگذریم دعوای همیشگی برسر تامین اعتبار بوده و هست. 

گفتنی است که طرح رتبه‌بندی معلمان قرار است در صورت اجرا معلمان را به لحاظ کیفیت، مهارت و علم بسنجد و اگر حقوق معلمان ۲۵درصد بیشتر از حقوق متوسط کارکنان دولت که الان حدود شش و نیم میلیون تومان است، باشد، حقوق معلمان یک میلیون و ۷۵۰ هزار تومان افزایش یابد و اگر ۵۰ درصد اعمال شود، سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش یابد و درواقع برای معلمان حدود سه تا پنج میلیون تومان افزایش حقوق رقم بزند، پیشنهاد این است که معلم پایه، معلم ارشد، معلم خبره، معلم کارآمد و استاد معلم داشته باشیم که استاد معلم بالاترین افزایش حقوق را خواهد داشت. 

منادی؛ رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آخربن خبرها از روند رتبه‌بندی را اینگونه شرح می‌دهد: وقتی اسم ردیف در بودجه مطرح است، می‌توانیم از سقف بودجه ۱۴۰۰ اعتبار آن را تامین کنیم و اگر حقوق معلمان ۲۵درصد بیشتر از حقوق کارکنان دولت باشد به ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار و اگر ۵۰ درصد باشد به ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این کار باید با هرعددی که باشد، شروع شود و در آینده آن را ارتقا دهیم و حتی برای کارکنان بخش اداری که معلم هستند و بازنشسته‌ها نیز پیش‌بینی‌هایی داریم و باید منتظر مصوبه کمیسیون آموزش مجلس باشیم. 

انتهای پیام/

پرستو خلعتبری کد خبر: 1111458 برچسب‌ها لایحه رتبه بندی فرهنگیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لایحه رتبه بندی فرهنگیان طرح رتبه بندی معلمان طرح رتبه بندی معلم میلیون تومان افزایش حقوق معلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۹۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴

براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه ۱۶۱۹ از بین ۴۹۳۱ دانشگاه جهان، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌ است.

به گزارش ایسنا، به استناد بررسی‌های مرکز ارزیابی و پایش عملکرد؛ براساس آخرین نتایج منتشرشده نظام رتبه‌بندی نیچر ایندکس (۲۰۲۴)، در رتبه بندی کلی جهانی، دانشگاه بوعلی سینا با رتبه ۱۶۱۹  از بین ۴۹۳۱ دانشگاه جهان ، موفق به حضور در این رتبه‌بندی شده‌است،همچنین در بخش آسیای  غربی رتبه ۶۷ را از بین ۴۳۶ دانشگاه کسب کرده است.

دانشگاه بوعلی سینا در نظام رتبه بندی نیچر موفق به کسب جایگاه  ۲۰ در میان ۷۳ دانشگاه کشور شده است.

همچنین بر اساس رتبه‌بندی موضوعی نیچر در شاخه شیمی رتبه ۱۷۴۰ جهانی و رتبه ۱۳ کشوری و  در شاخه علوم فیزیک رتبه ۱۴۲۴ جهانی و رتبه ۱۷ کشوری را کسب کرده است، نیچر ایندکس برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ در انگلیس به رتبه‌بندی موسسات و دانشگاه‌های جهان اقدام کرد.

رتبه‌بندی ۲۰۲۴ نیچر ایندکس دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی دارای تحقیقات با کیفیت در زمینه‌های علوم زیستی، شیمی‌، فیزیک، علوم زمین و زیست محیطی را در سال ۲۰۲۳ (از تاریخ ۱دسامبر ۲۰۲۲ لغایت ۳۰ نوامبر ۲۰۲۳) مورد بررسی قرار داده است. در این رتبه‌بندی علاوه بر تعداد مقاله، سهم موسسه در نگارش مقاله (با در نظر گرفتن نویسندگان سایر موسسات) و وزن حوزه موضوعی نیز لحاظ می‌شود.

نیچر ایندکس یک پایگاه اطلاعاتی متشکل از وابستگی سازمانی نویسندگانی است که در ۸۲ نشریه برتر علوم طبیعی ( Natural-Science ) مقاله چاپ کرده اند. خروجی مقاله برای یک موسسه، کشور، منطقه یا شهر به دو صورت محاسبه می شود. نیچر ایندکس تعداد مطلق و تعداد سهم کسری از انتشار مقاله در سطح سازمانی و ملی را ارائه می دهد و به این ترتیب، شاخصی از خروجی و همکاری پژوهشی با کیفیت در سطح جهانی است. نیچر ایندکس به صورت ماهانه  به روز رسانی شده و اطلاعات یک دوره ۱۲ ماهه را بر روی وبگاه خود نمایش می دهد.

مقالات منتشرشده با وابستگی سازمانی دانشگاه بوعلی سینا در این رتبه بندی به شرح ذیل است

مقاله اول با عنوانGrowth of matter perturbations in some parametrization of dark energy models "  توسط دکتر نور اله نظری پویا عضو  هیات علمی دانشکده علوم پایه،چاپ شده است.

تالیف مقاله دوم با عنوان Application of Metal-Organic Frameworks with Sulfonic Acid Tags in the Synthesis of Pyrazolo[۳,۴-b]pyridines via a Cooperative Vinylogous Anomeric-Based Oxidationتوسط دکتر زلفی گل  عضو هیات علمی دانشکده شیمی و علوم نفت و حسن سپهر منصوری و میلاد  محمدی رسول  از دانشجویان دانشکده شیمی و علوم نفت چاپ شده است.

مقاله سوم با عنوان S۸ increases with effective redshift in ΛCDM cosmology با مشارکت آقای دکتر محمد ملک جانی به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • تجلیل از هزار و ۸۰۰ معلم نمونه در طرح سراسری «سپاس معلم»
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود